Biodent chx tooth varnish
Verbetert de conditie van het tandvlees door wijziging van de bacterieflora in de tandplak
Ondersteunt voor de mondgezondheid gunstige bacteriën in de tandplak

Tanden in de mond zijn bedekt met een biofilm, tandplak. Dat is eerst een zachte dunne laag van bacteriën, dode cellen en etensresten die op de tanden wordt afgezet. In ongeveer 24 uur nadat de tand is schoon gemaakt wordt de plak gevormd. Tandplak die niet wordt verwijderd, verhardt na ongeveer 3 dagen en is dan niet meer makkelijk te verwijderen met een tandenborstel. De plak is dan veranderd in tandsteen.
Om aangroei van tandplak gezond te houden is het belangrijk om na het ontbijt en voor het slapen gaan tanden te poetsen en om het aantal keer per dag dat zoetigheid wordt gegeten beperkt te houden.

Biodent chx tooth varnish helpt voor de mondgezondheid gunstige bacteriën (zoals Actinomyces en Streptococus sangi) de tanden te koloniseren.

Gebruik van Biodent chx tandvernis kan een goede aanvulling zijn op dagelijks tandenpoetsen. Fluoride draagt bij tot de instandhouding van de mineralisatie van de tanden en EC40 en BioC verbeteren de conditie van het tandvlees door wijziging van de tandplak. En Biodent chx tooth varnishes helpen de mondgezondheid gunstige bacteriën (zoals Actinomyces en Streptococus sangi) de tanden te koloniseren. Zie de afbeelding hierboven.
Gebruik Biodent chx tooth varnish op plaatsen waar de tandplak moeilijk te verwijderen is met tandenpoetsen. Ondersteuning van de voor de mondgezondheid gunstige bacteriën is met name aan te raden bij frequent gebruik van suiker en andere zoetigheid.
De chx tandvernis wordt op de tanden aangebracht en na 5 minuten kan het met een tandenborstel worden weggepoetst.
EC40 en BioC tandvernissen zijn mengsels van chloorhexidine, sandarac en ethanol. BioC is bedoeld om elke twee maanden te gebruiken en EC40 voor gebruik om de 4 maanden.
Wij hebben de hoeveelheid chloorhexidine in onze producten verlaagd om ze als gezondheidsproduct te kunnen blijven verkopen.
Als u een vraag heeft over het gebruik dan kunt u ons het beste per email bereiken: info@biodent.nl.
Wij sturen u graag een monster.