Nieuw Biodent TS

Verbetert de conditie van het tandvlees

Ontstoken tandvlees is te herkennen aan rood, opgezwollen tandvlees dat gemakkelijk gaat bloeden, en een slechte adem. Tandvleesontsteking of gingivitis ontstaat meestal door bacteriën in tandplak. Tandvleesontsteking kan vaak behandeld worden met goede mondhygiëne. Gebruik Biodent TS om mondverzorging te verbeteren. Eén week na gebruik van Biodent TS bevat tandplak nog 70% minder bacteriën en 99% minder bacteriën die gaatjes veroorzaken. Gebruik Biodent TS maandelijks.

Bestellen kan ook bij www.bol.com: Nieuw! Biodent Gezond tandvlees | bol.com

Tandplak
Ontstoken tandvlees of gingivitis ontstaat meestal door bacteriën in tandplak. Tandplak is een biofilm die bestaat uit bacteriën, speeksel, voedselresten en dode cellen. Tandplak is eerst een wit, zacht, kleverig en nauwelijks zichtbare laag op je tanden en kiezen. Na 72 uur wordt tandplak harder en wordt het tandsteen. Als er na tandenpoetsen tandplak op de tanden achter blijft, kan tandvleesontsteking ontstaan.

Tandvleesontsteking
Tandvleesontsteking is te herkennen aan rood, opgezwollen tandvlees dat gemakkelijk gaat bloeden en een slechte adem. Als gingivitis niet behandeld wordt kan er parodontitis ontstaan. Bijna alle gingivitis wordt veroorzaakt door bacteriën in tandplak.

Tandvleesontsteking kan vaak behandeld worden met goede mondhygiëne. Biodent TS is ontwikkeld om mondverzorging bij gingivitis een boost te geven. Biodent TS helpt de oorzaak aanpakken: bacteriën in tandplak.  Eén week na gebruikt bevat tandplak nog 70% minder bacteriën. Dit geeft verbetering van mondverzorging een vliegende start.

Nieuw

Het gebruik van sandarc in mondzorg is niet nieuw. De manier van gebruik door het aan te brengen met een spuitje en tipje, is wel nieuw. Hierdoor is de antibacteriële werking zo sterk.

Samenstelling
Biodent TS  bevat ethanol uit graan of maïs en sandarac hars. Biodent TS is een plantaardig product.
Chloorhexidine
Tandvleesontsteking kan behandeld worden met chloorhexidine spoelmiddel, gel of spray. Bijwerkingen van deze producten kunnen zijn: bruine verkleuring van tong en tanden, zwelling en pijn aan mondslijmvlies en soms een allergische reactie. Biodent TS heeft deze bijwerkingen niet.


SANDARAC

Biodent TS bevat een plantenhars. Hars van planten is herontdekt als middel voor wondverzorging. Plantenhars werkt tegen bacteriën, schimmels en virussen, en heeft een conserverende werking; het vervalt niet in tijd. Vanwege deze eigenschappen worden plantenharsen over de hele wereld al duizenden jaren gebruikt bij wondgenezing. 

Dit heeft Biodent op het idee gebracht Biodent TS te ontwikkelen. De plantenhars die Biodent TS bevat heet sandarac. Deze hars wordt verkregen uit de kleine cipresachtige boom Tetraclinis articulata, die groeit in het noordwesten van Afrika. Biodent TS vloeit in de poriën van het tandoppervlak, lost dan langzaam op en heeft zo een antibacteriële werking.


CARIËS

Ook cariës wordt veroorzaakt door bacteriën in tandplak. Als bij dagelijkse mondverzorging niet alle tandplak wordt verwijderd krijgen bacteriën die cariës veroorzaken de kans om in aantallen toe te nemen. Deze bacteriën zetten zoetigheid om in zuren waardoor gaatjes in tanden ontstaan. Preventie tegen cariës is gericht op het dagelijks verwijderen van tandplak: tandenpoetsen in de ochtend, avond en na het eten van zoetigheid en flossen. 

Gebruik Biodent TS bij een hoger risico op cariës: niet goed poetsen, vaak eten van zoetigheid of als u in de afgelopen twee jaar nog een gaatje had. Eén week na gebruik bevat tandplak nog steeds 99% minder bacteriën die cariës veroorzaken. 

 

€ 29,95. Inhoud verpakking: 4 spuitjes a 1,2 ml en 16 aanbrengtipjes

30 dagen bedenktijd en gratis retourneren


  • Dit product is een medisch hulpmiddel. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing
  • Biodent TS is veilig indien het gebruikt wordt volgens de gebruiksaanwijzing. 

VRAGEN?

Bij vragen kunt u ons het best bereiken via email: info@biodent.nl.
Wij sturen ook graag een monster op.

Biodent TS is ook verkrijgbaar bij bol.com:

Nieuw! Biodent Gezond tandvlees | bol.com